SEGRE

John Deere tanca el primer semestre del seu any fiscal amb 4.819 milions de benefici net

tractor. Aquesta és l’eina més important de qualsevol pagès.

tractor. Aquesta és l’eina més important de qualsevol pagès.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deere & Company, líder mundial de maquinària, solucions i tecnologia per als professionals del camp, ha anunciat un benefici net de 2.860 milions de dòlars en el segon trimestre del seu any fiscal, finalitzat el passat 30 d’abril (9,65 dòlars per acció). Això suposa un fort augment interanual del 36% en comparació amb els 2.098 milions de dòlars (6,81 dòlars per acció) que va registrar el mateix període de 2022, tancat a data d’1 de maig.

Gràcies a aquests bons resultats, a tancament del primer semestre de l’any fiscal de 2023 el benefici net atribuïble de Deere & Company ha estat de 4.819 milions de dòlars (16,18 dòlars per acció), un 61% més en comparació amb els 3.001 milions (9,72 dòlars per acció) que la multinacional va obtenir en el mateix període de 2022.

El volum de vendes per ingressos a nivell mundial va augmentar un 30% durant el segon trimestre de l’any fiscal de la companyia, fins els 17.387 milions de dòlars, mentre que durant els sis primers mesos ha crescut un 31%, fins els 30.038 milions de dòlars. Les vendes netes van ser de 16.079 milions durant el trimestre i de 27.481 milions en sis mesos, davant els 12.034 milions i 20.565 milions de l’any passat, respectivament.

“Continuem beneficiant-nos d’unes condicions de mercat favorables, així com una millora de l’entorn operatiu, com demostren els excel·lents resultats que hem aconseguit. També ens ha estat d’ajuda que els nostres empleats, concessionaris i proveïdors hagin realitzat una bona execució dels nostres plans de negoci. Estan fent una feina excepcional per satisfer la demanda que el mercat té pels nostres productes i per atendre les necessitats dels nostres clients. Encara que la cadena de subministrament continua tenint limitacions que suposen un repte per a nosaltres, estem observant noves millores”, afirma John C. May, president i director general de la companyia.

tracking