Español
Registra’t Iniciar sessió
Menu Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Canvi de look

Actualitzada 21/09/2016 a les 14:51
Peu 1

Peu 1

peu 2

peu 2

Canvi de look 2

Canvi de look

OBJECTIU I TEMÀTICA Amb l'objectiu de millorar la vida dels nostres lectors, diari SEGRE vol premiar a tres lectores amb un canvi de look per sentir-se millor tan per dins com per fora. Un concurs que es durà a terme amb la col·laboració d'Estètica Maribel Morato i el seu equip de professionals. PARTICIPANTS Dirigit a totes les nostres lectores majors de 18 anys. Cada participant podrà presentar només una foto. BASES I DOCUMENTACIÓ Les candidates hauran d'enviar-nos una foto seva de cos sencer indicant-nos el perquè els agradaria fer-se un canvi de look. En el revers de la fotografia o en el mail, s'ha d'incloure la següent informació: Nom i cognoms de la participant Adreça i població Data de naixement DNI Telèfon

Vida Social 23 de setembre 5

Vida Social 23 de setembre

Vida Social del 23 de setembre

Esquí Gimenells 6

Esquí Gimenells

Galeria fotogràfica

BASES CONCURS ‘EL MEU NOU LOOK’

OBJECTIU I TEMÀTICA
Amb l’objectiu de millorar la vida dels nostres lectors, diari SEGRE vol premiar a tres lectores amb un canvi de look per sentir-se millor tan per dins com per fora. Un concurs que es durà a terme amb la col·laboració d’Estètica Maribel Morato i el seu equip de professionals.

PARTICIPANTS
 • Dirigit a totes les nostres lectores majors de 18 anys.
 • Cada participant podrà presentar només una foto.

BASES I DOCUMENTACIÓ

Les candidates hauran d’enviar-nos una foto seva de cos sencer indicant-nos el perquè els agradaria fer-se un canvi de look.
En el revers de la fotografia o en el mail, s’ha d’incloure la següent informació:
 • Nom i cognoms de la participant
 • Adreça i població
 • Data de naixement
 • DNI
 • Telèfon


LLOC I TERMINIS DE PARTICIPACIÓ
S’ha d’enviar la foto o porta-la en mà, a l’adreça següent:

Diari Segre
Ref. Concurs ‘El meu nou look’
C/Del Riu, 6
25007 Lleida


També es pot presentar a través de correu electrònic a cercle@segre.com especificant a l’assumpte ‘Ref. Concurs ‘El meu nou look’
 • Inici del concurs: 26 de setembre de 2016
 • Data límit d’enviament de les fotos: 25 de novembre de 2016
 • Resolució: el dilluns 28 de novembre es publicaran els noms de les tres guanyadores al Facebook i Twitter de Segre i Cercle. El canvi de look es durà a terme el divendres 2 de desembre, durant la celebració de l’acte d’entrega de premis.


PREMI

Les guanyadores rebran els següents premis:
 • Maquillatge, tractament facial i manicura a càrrec de Maribel Morato
 • Color, tallar i pentinar a càrrec de Llongueras Elite
 • Book 5 fotografies d’estudi de Juan Yeste
 • Total look personalitzat de Carmina Ruiz

A més, entre tots els assistents a l’acte d’entrega de premis se sortejaran diferents premis gentilesa de Maribel Morato, Llongueras Elite, Juan Yeste i Carmina Ruiz.


RESOLUCIÓ
Les fotografies rebudes seran valorades per professionals del món de la moda, l’estètica i la fotografia. Les guanyadores es seleccionaran tenint en compte la seva fotografia i, sobretot, els seus arguments per voler optar a un canvi de look.
Totes les fotografies es publicaran a la pàgina web www.segre.com i també s’aniran publicant a la pàgina de Cercle del diari Segre.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Diari Segre garanteix el correcte tractament de les seves dades d’acord amb llei Orgànica de Protecció de Dades 11072002. Si vostè desitja consultar, accedir, rectificar, cancel•lar o oposar-se a que les seves dades siguin cedides pot dirigir-se per escrit a Premsa Leridana, S.A. c/del Riu, 6 25007 de Lleida. Els dissenys són propietat de l’autor i Grup Segre podrà fer-ne ús en els seus mitjans durant un any a partir de l’inici del concurs.
El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Comenta el contingut

Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre