SEGRE
Rosa Maria Altés

De fotògrafa autodidacta a 'instagramer'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ROSA MARIA ALTÉS Projecte

: Gaudir de la fotografia i la naturalesa

Objectiu

: Continuar aprenent fotografia i participar en els concursos de Cercle

Qui és? Rosa Maria Altés participa en els concursos de Cercle des dels seus inicis i ha guanyat diversos premis. Gran aficionada a la fotografia, ha passat sense problema de la càmera compacta a Instagram.

El projecte. Rosa està a punt de prejubilar-se, després de 45 anys treballant a San Miguel. Està decidida a dedicar-se de ple a la seua afició i formar-se amb algun curs de fotografia. El seu formació fins el moment és totalment autodidacte: observa, pensa i practica molt, inspirant-se també en imatges d’altres instagramers. Gran aficionada, a més, a les caminades i excursions, el seu compte d’instagram és ple de paisatges de Lleida i voltants i esdeveniments culturals. Moltes de les seues imatges són reposteadas amb freqüència per comptes com @lleida_imatges, @catalunya_art, @ww_travels o @total_colors, entre d’altres.

Dades d’interès. Rosa recorda amb il·lusió el primer Participa i Gana de Cercle que va aconseguir guanyar: El meu jardí. "No creia que pogués guanyar", afirma. Etitqueta gairebé totes les seues fotos amb el hashtag #cerclelectura, pel que molts diumenges alguna de les seues imatges apareix al suplement Lectura de SEGRE. Això sí, a Rosa li encanta fer fotografies, però no aparèixer en elles: és gairebé impossible fotografiar la fotògrafa.

tracking