SEGRE
Enriqueta Vendrell, a

Islàndia com a font d'inspiració

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ENRIQUETA VENDRELL

Projecte:

My North. 

Objectiu:

Editar un llibre il·lustrat.

Qui és? Enriqueta Vendrell (Lleida, 1966) és una artista visual que ha participat en diverses exposicions, tant individuals com col·lectives, des del 1998 fins a l’actualitat. Ha viscut dos vegades l’experiència de realitzar una residència artística: fa tres anys va viatjar al Japó i aquest mes de juliol a Islàndia, d’on ha tornat amb el projecte My North sota el braç.

El projecte. My North són les sensacions convertides en dibuixos, resultat del meu pas per Islàndia”, explica Enriqueta, que al tornar ha emprès una campanya de micromecenatge a Verkami per editar un llibre il·lustrat amb els seus treballs a la localitat islandesa d’Isafjördur. La flora, la fauna i els éssers misteriosos que poblen l’illa volcànica van inspirar l’artista per crear diferents il·lustracions, que formaran part d’un llibre de 72 pàgines. A més, Vendrell ha creat mementos inspirats en la tècnica de la tira de postals en forma d’acordió. 

Dades d'interès. La campanya a Verkami, vigent fins a finals d’octubre, té com a objectiu reunir 2.900 euros per a l’edició del llibre. A canvi de col·laborar en el projecte, els mecenes aconseguiran, segons les seues aportacions, reproduccions firmades, llibres, mementos originals, etc.

Un espai amb la col·laboració d'Endesa

tracking