SEGRE
Josep Albella, María José Salillas i Manel Rodríguez.

Josep Albella, María José Salillas i Manel Rodríguez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DEL CLOT I CONFLUÈNCIES

Projecte:

Millorar i dinamitzar el barri. 

Objectiu:

Denunciar problemes i proposar solucions.

Qui són? Manel Rodríguez, president, i Josep Albella i María José Salillas, membres de la junta, representen l’Associació de Veïns del Clot i Confluències.

El projecte. L’associació lluita per millorar el seu entorn, ja que consideren que paguen els mateixos impostos que en altres barris però no gaudeixen dels mateixos serveis. Voreres massa estretes (a la foto, el carrer Alfred Perenya), incivisme, inseguretat o brutícia són algunes de les denúncies dels veïns, al costat de la demanda d’una guarderia, una llar de jubilats i un local social en condicions. Aquest estiu, a més, han organitzat la primera festa del barri, després d’onze anys sense que se celebrés la festa major. Una de les seues últimes reivindicacions ateses és l’encreuament entre els carrers Ramon Llull, Pallars i Alcalde Porqueres, on es preveu ampliar les voreres de Ramon Llull i Pallars i habilitar dos passos de vianants.

Dades d'interès. L’associació va nàixer a finals del 2016, encara que es va constituir el maig del 2017. Agrupa veïns dels voltants de les places de la Constitució (Clot de les Granotes), Santa Maria Magdalena i del Treball, així com de carrers propers. Actualment compta amb gairebé 200 membres i 70 comerços associats.

Un espai amb la col·laboració d'Endesa

tracking