SEGRE
Enric Martí, president de la junta d'Oncolliga.

Quilos de solidaritat amb La Marató

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ONCOLLIGA LLEIDA

Projecte:

Recaptar fons per a La Marató de TV3 

Objectiu:

Dur a terme projectes en la lluita contra el càncer a les comarques de Lleida

Qui és? Oncolliga Lleida és una associació sense ànim de lucre que des del 1997 treballa en projectes d’ajuda en la lluita contra el càncer a les comarques de Lleida.

El projecte. Cada vegada que La Marató de TV3 ha tractat malalties relacionades amb el càncer, Oncolliga s’ha bolcat a organitzar activitats. Enguany, l’entitat ha decidit que a partir d’ara col·laborarà en totes les edicions de La Marató, amb independència de la malaltia protagonista. I comencen reprenent una iniciativa que l’any passat els va funcionar molt bé: les garrafes solidàries. “Són 180 garrafes repartides per comerços o establiments de les comarques de Lleida”, explica l’Enric Martí, president de la junta d’Oncolliga, “que cal omplir amb monedes d’1, 2 o 5 cèntims”. L’any passat van aconseguir recaptar 1.050 quilos de monedes, el valor de les quals va arribar als 8.907 euros. Aquest any l’objectiu és arribar als 2.000 quilos.  

Dades d'interès. El 14 de desembre Oncolliga organitza un acte festiu en el qual es pesaran les garrafes i es comptabilitzaran els quilos totals de monedes recaptades. Aquest any La Marató s’emetrà el 15 de desembre i es dedica a les malalties minoritàries, patologies poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 1.000.

Un espai amb la col·laboració d'Endesa

tracking