SEGRE
Una de les postals solidàries d'AFANOC.

Aquest Nadal, postals solidàries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AFANOC LLEIDA

Projecte:

Felicitar les festes de manera solidària

Objectiu:

Recaptar fons per a nens i adolescents amb càncer

Qui és? AFANOC Lleida és la delegació de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya i desenvolupa al llarg de tot l’any múltiples activitats a favor d’aquest col·lectiu.

El projecte. AFANOC Lleida ofereix l’original ideal de felicitar les festes en solidaritat amb els nens i adolescents malalts de càncer a través d’una postal solidària. La delegació d’AFANOC s’ha vestit de Nadal amb un complet decorat on no falta detall perquè qui ho desitgi pugui fer-se una foto i convertir-la en una postal amb la qual felicitar les festes a familiars i amics. La idea va sorgir com una forma més de donar a conèixer AFANOC, sensibilitzar sobre el càncer infantil i també recaptar fons per continuar oferint els serveis que ofereixen gratuïtament a famílies amb nens o adolescents amb càncer.  

Dades d'interès. Per aconseguir una postal solidària només cal acudir a la seu d’AFANOC Lleida (C/ Quatre Pilans, 7), amb reserva prèvia al telèfon 973 216 057. L’horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 19.30 h. Una vegada feta la foto, es pot elegir entre diversos dissenys per convertir-la en una postal única. La impressió costa 3 euros, més 1 euro per cada còpia extra. Aquest servei estarà disponible fins dijous vinent dia 19 de desembre.

tracking