SEGRE

Un ral·li que barreja aventura i solidaritat

Vicenç i

Un ral·li que barreja aventura i solidaritat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VICENÇ VOLTES I ORIOL PALAU

Projecte:

Uniraid

Objectiu:

Acabar amb èxit aquesta travessia pel Marroc

Qui són? Vicenç Voltes (24 anys) és estudiant del màster en Enginyeria Industrial en l’ETSEIB i Oriol Palau (24 anys) cursa el grau en Enginyeria Mecànica, tots dos a la Universitat de Lleida.

El projecte. Uniraid és un ral·li solidari que travessa el Marroc en set etapes. Està dirigit a estudiants, que han de fer servir un vehicle de més de 20 anys condicionat per ells mateixos. L’objectiu és acabar el recorregut i entregar almenys 40 quilos de material solidari. El Vicenç i l’Oriol acaben de tornar d’aquesta aventura amb el seu Citroën Saxo, orgullosos d’haver completat el projecte amb èxit. “Ha estat una experiència molt més exigent i dura del que havíem imaginat, però molt gratificant”, expliquen el Vicenç i l’Oriol. “Va ser molt satisfactori portar a nens i nenes el material solidari, però alhora devastador constatar la situació d’extrema pobresa en la qual viuen”, conclouen. Aquests dos estudiants van partir de Lleida amb 150 quilos de material solidari (roba, material escolar, joguines, productes sanitaris) que havien donat diferents patrocinadors. 

Dades d'interès. Al costat de l’equip format per Xavier Timoneda i Joan Miró, també estudiants de la UdL, són els primers equips de la universitat que participen en aquest raid per a estudiants..

tracking