SEGRE
La Lana i l'Enric en plena actuació.

Concerts des del confinamentRosa Maria Altés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LANA i ENRIC

Projecte

: interpretar peces musicals al balcó.

Objectiu:

homenatjar el personal de primera línia i amenitzar el confinament als veïns

Qui són? La Lana i l’Enric, confinats al seu domicili per l’alerta sanitària del coronavirus, surten cada nit al balcó per dedicar un miniconcert als que treballen a primera línia lluitant contra la pandèmia, així com als seus veïns.

El projecte. Durant la primera setmana de confinament, quan es va consolidar el costum de sortir al balcó cada dia a les 20.00, la Lana i l’Enric van decidir que després dels aplaudiments podrien aportar el seu gra de sorra tocant els seus instruments. El repertori en aquests concerts “de confinament” inclou des de peces clàssiques però d’autors coneguts com Mozart o Beethoven fins a cançons contemporànies (Paraules d’amor, de Joan Manuel Serrat, o Hallelujah, de Leonard Cohen), l’arranjament de les quals va a càrrec del mateix Enric. Així, durant uns 10 o 15 minuts, els veïns del barri de l’Escorxador gaudeixen cada dia d’aquests miniconcerts que cada vegada convoquen més públic. “Els primers dies, abans del canvi horari, com que era de nit, els veïns ens feien llum amb els mòbils. Ara a les 20.00 encara és de dia i ens hem pogut posar cares.”

Dades d'interès. La Lana ensenya música a la universitat i en una escola privada i l’Enric, en diferents col·legis. Ella toca el violí i ell, la flauta travesera

tracking