SEGRE
Un balcó

Balcó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

àger

Àger és un paradís per als aficionats al parapent i l'ala delta. El turisme vinculat a aquesta activitat ha donat un fort impuls a l'economia d'un municipi que també té un altre gran referent en el Centre d'Observació de l'Univers. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

alcarràs

Alcarràs rivalitza amb altres pobles del seu entorn per la capitalitat del Baix Segre, que lidera en molts aspectes, com per exemple l'extensió i el nombre d'habitants. L'església de Santa Maria s'alça al mateix lloc on hi havia hagut l'antic castell d'Alcarràs.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

peramola

Peramola, situat a l'esquerra del barranc que separa les serres de Sant Honorat i de Sant Marc, és un poble amb encant. La plaça amb l'església de Sant Miquel i els seus carrerons conviden a passejar-hi. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

alt àneu

Alt Àneu és el nom del municipi creat el 1970 fruit de la unió dels termes d'Isil, Son, Sorpe i València d'Àneu. Aquest darrer poble és el que fa de capital d'un extens territori a la part nord-oest del Pallars Sobirà. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

els plans de sió

Els Plans de Sió és un municipi esquitxat de castells. El de l'Aranyó, el de Ratera, el de Concabella, el de Montcortès o el de les Pallargues donen una personalitat única a aquests pobles que comparteixen proximitat amb el riu Sió. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

bellvís

Bellvís, com molts pobles del seu entorn, es va transformar a partir de l'arribada del reg del canal d'Urgell. Fins aleshores els conreus eren de secà, com es desprèn del fet que a l'escut del poble hi hagi un carroll de raïm.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking