SEGRE
Detall d'una font al poble de Soriguera

Font

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

cervera

Cervera no només és el bressol del Marc Márquez, tot i que és omnipresent a la ciutat. Capital de la Segarra, va ser l'única ciutat catalana amb universitat durant molt temps després de la Guerra de Successió. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

MENÀRGUENS

Menàrguens, situada a la dreta del Segre, és al sud de la comarca de la Noguera. Antigament hi havia hagut un castell del qual no en queden vestigis. L'església de Sant Vicenç, d'origen gòtic, està reconstruïda en part en totxo. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

Alcanó

Alcanó conserva alguns vestigis medievals al seu nucli antic, encara que de l'antic castell només queda una de les parets mestres, ja que va ser compartimentat per fer-hi habitatges. Sobresurt l'església barroca de Sant Pere, amb el seu gran cimbori i l'estilitzat campanar. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

pinell de solsonès

Pinell de Solsonès té un terme, com és comú al Solsonès, amb cases disseminades i nuclis poc poblats. El més gran és Sant Climenç, on hi ha l'Ajuntament. Els boscos de pi i alzina s'alternen amb les clarianes cultivades.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

soriguera

Soriguera dóna nom a aquest municipi del Pallars Sobirà, tot i que l'ajuntament és a Vilamur, el nucli més poblat. Les pedres vermelloses de l'església de la Mare de Déu de Medina donen personalitat a una vila amb regust medieval. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

barbens

Barbens té un terme fragmentat en dos territoris, un dels quals - el corresponent a Aguilella - separat de la comarca del Pla d'Urgell pels municipis de Tornabous i Anglesola. Bona part de territori es beneficia del reg del Canal d'Urgell i s'hi produeix pera i poma.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking