SEGRE
Detall d'un balcó al poble de Tarrés, comarca de les Garrigues

Tarrés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

Seròs

Seròs, molt a prop de la confluència entre el Segre i el Cinca, creix a la part més fèrtil del seu terme que, a part de tenir força hectàrees de terres de cultiu de fruiters, també té territori de secà. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

JOSA I TUIXENT

Josa i Tuixent es van unir en un sol municipi el 1973. Els camps conreables es destinen a produir ferratge per al bestiar boví i, en menor mesura, a la producció de patates. Els dos pobles que integren el terme tenen pocs habitants. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

ALBESA

Albesa s'esmenta ja a l'any 1003 per una batalla en què els cristians no van aconseguir prendre el castell d'aquesta vila musulmana. Amb tot, hi ha restes anteriors, de l'època romana, com les vil·les trobades a les partides del Romeral i de la Torre-sulla. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

ALINS

Alins de Vallferrera és el cap d'un municipi que comprén la vall del riu Noguera de Vallferrera. El seu territori és molt accidentat i disposa de poques terres de conreu. La producció lletera és un dels recursos de la seva població, juntament amb tot allò relacionat amb el turisme.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

tarroja de segarra

Tarroja, a mig camí entre Cervera i Guissona, ocupa un petit terme de 7,6 quilòmetres quadrats a la meitat de la vall del Sió. L'església de Sant Salvador era el centre de l'antiga vila amb una plaça a la qual s'accedeix per tres portals. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

BOVERA

Bovera és al fons de la vall del mateix nom. Al llarg dels anys ha acusat l'escassetat d'aigua fins a la canalització des del pantà d'Utxesa el 1988. Això condiciona el tipus d'agricultura que s'hi fa, bàsicament olivera i ametllers.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking