SEGRE
Balcó florit al poble de Tarrés, comarca de les Garrigues.

Tarrés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

L'ALBI

L'Albi és un poble que ja existia durant la dominació musulmana. Les restes del castell de la part més alta de la vila corresponen a una construcció del segle XII, convertida en palau renaixentista als segles XV i XVI. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

VILAGRASSA

Vilagrassa és un poble proper a Tàrrega i a la riba esquerra del riu d'Ondara. El seu monument més destacat és l'església de Santa Maria, amb una espectacular porta romànica del segle XIII. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

TALAVERA

Talavera, al sud de la comarca de la Segarra i ja en contacte amb les comarques de l'Anoia i la Conca de Barberà, és un municipi integrat per diversos nuclis fonamentalment agraris i de secà. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

fÍGOLS I ALINYÀ

Fígols i Alinyà, al límit de l'Alt Urgell amb el Solsonès, format per la suma dels termes d'aquests dos pobles que havien estat independents fins al 1972. La producció agrícola ha anat cedint importància als ferratges per al bestiar oví.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

gavet de la conca

Gavet de la Conca, com passa a manta municipis de la zona pirinenca, es va formar tal com és avui per la integració sota un sol ajuntament de diversos pobles. En el seu cas va ser el 1970 quan es va fusionar Gavet, Sant Serni, Aransís i Sant Salvador de Toló. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

rosselló

Rosselló va ser notícia el 2016 per l'espectacular ensorrament del campanar de l'església de Sant Pere, en unes imatges que es van fer virals. El poble es troba al centre del pla de Lleida i la seva economia és la típica d'aquesta zona, vinculada a la fruita dolça.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking