SEGRE
Finestres de l'antic castell d'Alcanó, a la comarca del Segrià.

Alcanó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

BELLPUIG

Bellpuig és un pròsper municipi de l'Urgell, que va créixer molt a finals del segle XIX. La influència del canal d'Urgell i del ferrocarril van contribuir a aquesta expansió. L'església de Sant Nicolau corona el turó on també hi ha el que queda de l'antic castell.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

montoliu de segarra

Montoliu de Segarra és al sud de la comarca i al seu terme veu néixer el riu Cercavins, afluent de l'Ondara. En un dels punts més alts del municipi hi ha el castell de la Guàrdia Lada, mentre que al poble la construcció més remarcable és l'església de Sant Salvador. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

maials

Maials és a la part de secà de la comarca del Segrià, en contacte amb la Ribera d'Ebre i les Garrigues. A la part més antiga del poble hi ha la Vileta, amb edificis d'un marcat regust medieval. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

RIBERA D'URGELLET

Ribera d'Urgellet és un municipi de l'Alt Urgell format el 1968 per la fusió dels termes del Pla de Sant Tirs, Tost, Arfa i la Parròquia d'Hortó. Les valls dels rius de la Vansa i de Tost comparteixen protagonisme amb el Segre. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

la guingueta d'àneu

La Guingueta d'Àneu té la seva configuració actual des del 1971, quan es van ajuntar els termes d'Unarre i Escaló amb el de Jou. El cap de municipi és la Guingueta, per la seva situació a peu de carretera i a la capçalera del pantà de la Torrassa. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

tOrregrossa

Torregrossa formava part de les Garrigues fins que es va crear la comarca del Pla d'Urgell. El poble té una vila closa de carrers estrets als quals s'accedeix per un portal,  a la vora de l'església de Santa Maria de l'Assumpció.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking