SEGRE
Detall en una porta de Bell-lloc, al Pla d'Urgell.

Bell-lloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

vinaixa

Vinaixa és coneguda, entre altres coses, per l'explotació de la pedra sorrenca amb què Gaudí va iniciar la construcció de la Sagrada Família. Al poble destaca l'església de Sant Joan Baptista, de transició del romànic al gòtic.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

tornabous

Tornabous és el poble que fa de cap del municipi homònim de l'Urgell, del qual també formen part la Guàrdia i el Tarròs, lloc de naixement del president de la Generalitat  Lluís Companys. En el seu honor hi ha un memorial a la seva vila natal. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

cubells

Cubells està encimbellat dalt d'un turó que presideix l'església de Santa Maria del Castell, del segle XIII, però amb diverses ampliacions posteriors, amb la seva esplèndida portalada romànica de l'escola de Lleida. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

llardecans

Llardecans va viure una època de notable prosperitat al segle XVIII, època a la qual pertanyen les construccions més notables del poble, des de l'església barroca de Santa Maria fins a diverses cases de pedra del nucli antic. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

castell de mur

Castell de Mur és el municipi resultant de la fusió, el 1972, dels termes de la Guàrdia de Noguera i Mur. El municipi deu el nom al conjunt monumental que conformen el castell medieval que corona un turó de 888 metres on també hi ha la col·legiata de Santa Maria. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

odèn

Odèn dóna nom a aquest extens municipi del Solsonès, tot i que la capitalitat recau en Cambrils. Com és propi d'aquesta comarca, la població viu molt dispersa en masies i els nuclis de població compactes són escassos.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking