SEGRE
Imatge de la façana d'una casa d'Alcoletge, al Segrià.

Tarrés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

les

Les es troba a la part nord-oest de la vall d'Aran, en una zona plana i no excessivament elevada, molt propera als passos fronterers d'Eth Pònt de Rei i d'Eth Portilhon. L'origen del poble està en les seves aigües termals, que van portar a la construcció d'un balneari al segle XIX. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

EL VILOSELL

El Vilosell és un poblet de carrers estrets i cases de pedra, moltes de les quals restaurades i reconvertides en segona residència, situat en un turó on antigament hi havia hagut un castell. El centre de la vida del poble és la plaça de Sant Sebastià. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

la fuliola

La Fuliola és un poble de l'Urgell on encara avui es pot distingir clarament el perímetre del que havia estat l'antiga vila closa emmurallada, que només tenia dos portals que comunicaven a l'exterior i que encara es conserven. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

castelló de farfanya

Castelló de Farfanya té un aspecte monumental vist des de la distància, per l'impacte que fan les siluetes de l'antiga església de Santa Maria i de les restes de l'antic castell, per bé que totes dues construccions estan molt deteriorades. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

el pont de bar

El Pont de Bar actual és un poble inaugurat el 1988, construït de bell nou, a mig quilòmetre del poble vell, que va ser arrasat per la riuada del 1982. El municipi es va crear per la fusió dels termes d'Aristot i Toloriu.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

la granja d'escarp

La Granja d'Escarp és el punt de culminació del curs més baix del Segre, allà on s'ajunta amb el Cinca i es fon amb l'Ebre. El poble, a només 78 metres d'altitud, té un nucli antic dominat per la punta del calvari, on hi ha restes de l'antiga fortalesa.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking