SEGRE
Capitells de l'antiga Església de Sant Miquel de Camarasa.

Camarasa_detall

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

PRULLANS

Prullans es considera el mirador de la Cerdanya per les vistes que té sobre la serra del Cadí, cosa que explica en bona part que les activitats econòmiques vinculades amb el turisme i la natura hagin agafat força importància. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

farrera

Farrera és un dels pobles que donen nom a aquest municipi del Pallars Sobirà que té Burg com a nucli administratiu, on hi ha l'ajuntament. A banda, també hi ha l'església de Sant Bartomeu i les ruïnes de l'antic castell de Burg. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

sidamon

Sidamon, creuat per la carretera N-II, és un petit municipi de base agrícola, per bé que d'un temps ençà hi ha anat agafant pes la indústria. Amb tot, la influència del regadiu va ser clau en la configuració dels seus conreus, amb predomini de fruiters, blat i panís. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

MASSOTERES

Massoteres té un interessant nucli vell al qual s'accedeix per un portal. A dins, un carrer gairebé circular, amb ramals coberts, ens permet descobrir alguns edificis notables com Can Soler o Can Pintor. L'església del poble està dedicada a Sant Salvador. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

CAMARASA

Camarasa té un extens terme que es va veure ampliat el 1970 amb l'annexió de Fontllonga. El poble, presidit per les restes de l'antic castell i la vella església romànica de Sant Miquel, té un interessant nucli medieval i l'església nova.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

GIMENELLS I EL PLA DE LA FONT

Gimenells, tal com és ara, es va construir el 1944 dins del pla de repoblació agrícola, seguint un model semblant al de Sucs i Suquets. El poble antic se situava a l'entorn de les ruïnes del castell, però el territori despoblat va quedar annexat a Alpicat al segle XIX.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking