SEGRE
Banc dedicat a la vellesa a Castellserà, a la comarca de l'Urgell.

Detall Castellserà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

castellserà

Castellserà té el terme dividit en dos pel Canal d'Urgell. La part nord, propera a la serra d'Almenara, és de secà, mentre que el sud està ben regat. El poble té els seus orígens en una fortalesa del segle XII.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

bellmunt d'urgell

Bellmunt d'Urgell domina la plana d'Urgell des del capdamunt de la serra de Bellmunt. Malgrat el seu nom, pertany a la comarca de la Noguera, per bé que el pas del Canal d'Urgell marca la seva economia, dedicada fonamentalment a l'agricultura.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

vilanova de segrià

Vilanova de Segrià és un dels municipis lleidatans amb el terme municipal més petit, només 8,5 quilòmetres quadrats. Les seves terres es reguen amb les aigües del canal de Pinyana i la major part es dediquen als arbres fruiters. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

les valls de valira

Les Valls de Valira es va constituir com el municipi que és actualment el 1970 per la unió dels termes d'Anserall, Arcavell, Ars i Civís. El terreny és força accidentat i al marge de Bescaran, s'estén al costat del riu Valira. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

esterri de cardós

Esterri de Cardós ocupa la part central de la Vall de Cardós, a banda i banda del riu Noguera de Cardós. L'economia agrària ha anat variant dels conreus de patates, horta i algun cereal al monocultiu de farratges per a la ramaderia. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

el poal

El Poal deu el seu nom als pous que antigament s'havien fet per aprofitar les filtracions d'aigua del riu Corb. Al poble hi destaquen, sobretot, dos edificis: el de l'església dedicada a la Degollació de Sant Joan, i el del casal dels senyors del Poal.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking