SEGRE
Font i ermita de fons a La Pobla de Cérvoles, a Les Garrigues.

Detall de La Pobla de Cérvoles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

torrefarrera

Torrefarrera és el primer municipi que es troba sortint de Lleida pel nord seguint la carretera de Vielha. La població, de tradició agrícola, ha vist créixer un pròsper polígon industrial i actualment té l'activitat econòmica més diversificada.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

alàs i cerc

Alàs i Cerc neix com a municipi el 1970 per la unió dels termes dels dos pobles que li donen nom. Als peus de la serra del Cadí, les seves terres es dediquen majoritàriament al conreu de farratge per al bestiar, que complementa l'activitat ramadera i de producció de llet.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

la torre de cabdella

La Torre de Cabdella és, com molts municipis de muntanya, el resultat de la fusió de diversos pobles. En aquest cas, es van ajuntar els termes de Mont-ros i la Pobleta de Bellveí el 1970, donant lloc a un nou municipi que comprèn tota la Vall Fosca.  Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

la pobla de cérvoles

La Pobla de Cérvoles és un municipi garriguenc al sud-est de la comarca, en una zona elevada i en contacte ja amb el Priorat i la Conca de Barberà. Les zones que no són boscoses estan plantades d'oliveres, ametllers i vinya.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

ANGLESOLA

Anglesola havia estat una vila tancada per una muralla de la qual encara queda algun tram. Dins el seu perímetre, hi ha edificis  nobles i carrers amb cases porticades. L'església de Sant Pau de Narbona, del segle XVI, podria ocupar l'espai on hi havia l'antic castell. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

Vilanova de l'aguda

Vilanova de l'Aguda és un municipi a l'est de la comarca de la Noguera, a la vora del Solsonès i l'Alt Urgell. De l'església de Sant Andreu, destruïda, només se'n conserva el campanar, mentre que la petita esglesiola  de Santa Maria és l'actual parròquia. Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking