SEGRE
Teatre de l'Amistat i Museu de Vestits de Paper a Mollerussa

Mollerussa Vestits de paper

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

MOLLERUSSA

Mollerussa és la capital de la comarca del Pla d'Urgell des de la seva creació, el 1988. La ciutat, que va rebre aquesta consideració el 1975, va créixer fruit de la riquesa derivada del reg del canal d'Urgell fins a superar els límits de la línia de tren i del mateix canal.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

senterada

Senterada té el seu origen en el monestir visigòtic de Santa Grata. L'evolució fonètica d'aquest indret, del qual queden algunes restes, va donar lloc al nom actual del poble. Senterada es troba en una cruïlla de camins entre El Pont de Suert i l'accés a la Vall Fosca.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

ESTARÀS

Estaràs és un poble segarrenc a la vora del Sió on l'agricultura de secà és predominant en l'economia local. L'església de Sant Julià i la casa senyorial que ocupa el punt més alt de la vila són els dos edificis més remarcables.  Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

tiurana

Tiurana, tal com és avui, és un poble construït el 2001 després que l'antic poble quedés sota les aigües del pantà de Rialb. El cementiri es va traslladar al Santuari de Solers, al voltant del qual es va construir la nova vila, que va rescatar alguns elements del poble vell.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

oliana

Oliana dóna la sensació de ser un poble allargassat que creix a banda i banda de la carretera que va a la Seu, però el nucli antic s'agrupa al costat est, aturonat a l'entorn de l'església de Sant Andreu. La indústria és el sector econòmic més important, en especial per la presència de la fàbrica d'electrodomèstics Taurus. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

lleida

Lleida és la capital i la ciutat més poblada de tot l'extens territori que comprèn la seva província. Al seu terme hi ha altres nuclis com per exemple Butsènit, que creix al voltant de l'ermita de la Mare de Déu, Raimat o Sucs, a més de l'Horta i les seves partides.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking