SEGRE
Detall de l'església romànico-gòtica de Santa Maria de Verdú.

Església

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

bausen

Bausen és el municipi més al nord de Catalunya i limita amb els termes gascons de Luishon iHòs. La major part de la seva superfície es dedica a l’explotació forestal i també a les pastures. L’església de Sant Pèir, del segle XVIII, substitueix l’anterior de Santa Eulàlia.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

miralcamp

Miralcamp és un municipi agrícola del Pla d’Urgell, en contacte amb les comarques de les Garrigues i l’Urgell. L’església de Sant Miquel, d’origen gòtic i refeta al segle XVIII amb pedres de l’antic castell, és l’edificació més destacada. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

el cogul

El Cogul és conegut arreu per les pintures rupestres trobades el 1909 a la Roca dels Moros, on ara hi ha un centre d’interpretació. Al nucli urbà hi destaca l’església de Nostra Senyora de l’Assumpció, del segle XVIII, i algunes cases més antigues. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

verdú

Verdú té el seu origen en el castell, que originàriament va ser una construcció defensiva, però que posteriorment va passar a ser residència dels abats de Poblet. La població conserva edificis notables, com el de l’ajuntament, els porxos que hi ha al costat o l’església de Santa Maria. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

lleida

Lleida ha crescut més enllà de l’entramat de la ciutat històrica que delimitaven les antigues muralles.Avui l’entramat urbà s’estén pels barris que han anat conformant-se i adquirint personalitat pròpia més enllà del primer eixample. Cappont, Pardinyes, Balàfia, el Secà de Sant Pere, Magraners o la Bordeta tenen també els seus llocs d’interès. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

sudanell

Sudanell és al sud dels termes de Lleida i Alcarràs, a l’esquerra del Segre i al punt de la desembocadura del riu Set. La sèquia de Torres i el canal de Seròs reguen unes terres fèrtils amb camps de fruiters, especialment préssecs. Al poble hi destaca l’església barroca de Sant Pere. Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking