SEGRE
Rellotges a l'església de Sant Joan Baptista de Riu de Cerdanya.

Rellotges Riu de Cerdanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

lleida

Lleida és la capital interior de Catalunya. La imponent silueta de la Seu Vella saluda els seus visitants des de molts quilòmetres de distància. La ciutat històrica s’agrupa a l’entorn del turó de l’antiga catedral i el Castell del Rei, però té força més monuments, com el castell de Gardeny, la Catedral Nova, l’Hospital de Santa Maria, el palau de la Paeria o algunes mostres de modernisme. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

cava

Cava és un municipi de l’Alt Urgell, als vessants de la serra del Cadí, i en contacte amb la comarca veïna de la Cerdanya. Ansovell és l’actual cap de municipi, però continua conservant el nom de Cava, el nucli important que històricament havia estat el principal. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

pinós

Pinós té l’ajuntament al costat del santuari de Santa Maria de Pinós, però al seu entorn no hi ha trama urbana, ja que la majoria de cases són al voltant de l’església de Sant Vicenç i la resta són masies disperses pel terme municipal. A Pinós hi ha l’hostal més antic que es conserva obert al país, des del 1524. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

linyola

Linyola té el seu origen en un antic castell ja desaparegut. A l’entorn del lloc on era, hi ha l’església gòtica de Santa Maria i diversos edificis dels segles XVI al XVIII amb porxos a sota. Entre aquests edificis cal destacar el de l’ajuntament. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

biosca

Biosca té un entramat de carrers estrets de sabor medieval que envolten l’església de Santa Maria i que tenien com a nucli l’antic castell, del qual queden algunes restes a la part alta del poble. El recinte murallat antic encara és visible i per accedir a la part vella es creua un pont i es travessa un portal. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

riu de cerdanya

Riu de Cerdanya és un municipi independent des que el 1997 es va segregar de Bellver de Cerdanya, al qual havia estat annexionat el 1973. Riu té bona part de la població ocupada al sector serveis des de l’obertura del túnel del Cadí. Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking