SEGRE
Feu-nos arribar les vostres propostes nadalenques

Demostreu-nos el vostre enginy i creativitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nadal ja és a tocar i, si volem tenir les cases i les taules ben guarnides per aquestes dates, ja cal que ens hi apressem, sinó farem salat.

I res millor que elaborar nosaltres mateixos l’ornamentació que lluirà la nostra llar. Segur que hi ha més d’un o d’una “manetes” que ja està remenant entre cintes, boles, canilles i retalls, per posar  fil a l’agulla i començar les manualitats de Nadal.

Per tal de fer-vos-ho més atractiu, a Cercle hem preparat un concurs de creacions nadalenques, les imatges de les quals ens podeu fer arribar a cercle@segre.com o al carrer del Riu 6, adjuntant-hi les vostres dades personals: nom, adreça, telèfon i DNI i una breu descripció de la imatge. També les podeu pujar directament aquí.

Amb la col·laboració de Peppa & Punt, sortejarem tres premis que consistiran en un lot de productes que gentilment ens oferirà la botiga de manualitats i materials d’art del carrer Vila Antònia de Lleida.

Animeu-vos! Teniu temps fins al 6 de gener. El noms dels guanyadors es publicaran el 9 de gener a Twitter i Facebook de Cercle.

tracking