SEGRE

Vilamòs es consolida al capdavant del concurs Lo Meu Poble

Una de les imatges de Vilamòs enviada per

Vilamòs es consolida al capdavant del concurs Lo Meu Poble

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb 2.962 vots, la localitat aranesa de Vilamòs segueix al capdavant del rànquing del concurs de SEGRE "Lo meu poble" i es consolida en aquesta posició pràcticament des de l'inici de les votacions. La segueixen tres localitats del Segrià: Alcoletge, amb 1.903 vots, Lleida, amb 1.479 i Aspa, amb 600. En cinquena posició, hi tenim Montornès de Segarra, amb 401 vots.

Ja sabeu que els podeu votar a la pàgina web del concurs, tantes vegades com vulgueu (amb un límit d’1 vot per hora). Però si voleu que el vostre poble escali ràpidament posicions en la classificació, utilitzeu la butlleta que surt al diari durant tota la setmana, en què cada vot val 100 punts. La podeu portar en mà al carrer del Riu 6 de Lleida o enviar-la per correu.

Encara hi ha una altra manera de participar al concurs: fent-nos arribar fotos o vídeos de la vostra localitat a lomeupoble@segre.com o pujar-les vosaltres mateixos al web.

Aquest diumenge, 27 de novembre, seran protagonistes del suplement Lectura Sort, Fulleda, Preixana, Os de Balaguer, Alfés i Arsèguel. I a les pàgines centrals, com sempre, les vostres imatges, les fotografies que ens heu fet arribar presumint del vostre poble preferit.

A més d’ajudar-nos a triar el poble més bonic de Lleida, la vostra participació tindrà recompensa: podreu optar a diferents premis que us anirem comunicant.

tracking