SEGRE

Instragram es tenyeix de negre amb #Instanegre

Un concurs d'Instagram convocat per SEGRE i el Segre de Negre

Imatge promocional del concurs, que es pot seguir a través del compte d'Instagram @segrediari

Instragram es tenyeix de negre amb #Instanegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del certamen 'El Segre de Negre', que se se celebrarà l’1 i 2 de juny en diversos espais de la ciutat de Lleida, SEGRE convoca Instanegre, al qual es podrà participar a través de la xarxa social Instagram.

El concurs, que uneix imatge i text, consisteix a penjar un microconte de gènere negre i de com a màxim 100 paraules, il·lustrat amb una fotografia de temàtica policial, detectivesca, misteri, espionatge, thriller, etc. que tingui, d'alguna manera, relació amb el text.

Terminis: del 17 al 29 de maig del 2018

Requisits: els participants hauran de seguir els comptes d’Instagram @segrediari i @elsegredenegre i utilitzar els hashtags #segrediari i #elsegredenegre en fer la seva publicació.

Guanyadors: El dia 30 de maig se seleccionaran els 10 microcontes amb més likes, que es publicaran al suplement Lectura del diari SEGRE,  i el dia 31 de maig seran anunciats guanyador/a i finalista a través dels comptes @segrediari i @elsegredenegre. 

Premis: El guanyador/a s’emportarà 2 llibres cedits per Pagès Editors + un lot de vins i caves i el finalista, 1 llibre cedit per Pagès Editors + un lot de vins i caves.

tracking