SEGRE

Les primeres reaccions a la mort d'Álex Casademunt

El cantant, de 39 anys, hauria mort en un accident de moto a Mataró (Barcelona), on residia actualment

Les primeres reaccions a la mort d'Álex Casademunt

Les primeres reaccions a la mort d'Álex Casademunt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món de la música plora la mort d'Álex Casademunt, el cantant provinent de Vilassar de Mar, qui segons ha pogut saber SEGRE, hauria mort aquest dimarts als 39 anys a Mataró (Barcelona) després de patir un accident de moto.

Telegenia, l'agència de representació de Casademunt, ha estat l'encarregada d'anunciar el decés del cantant. A través d'una publicació a Twitter han assenyalat: "sentim molt la notícia d'Álex Casademunt. Molts ànims a tota la família i amics. Descansa en pau".

Casademunt, conegut pel seu pas per la primera edició del programa Operación Triunfo l'any 2002 (llavors tan sols tenia vint anys), va ser el quart concursant expulsat, quedant així en desè lloc.

Tanmateix, el jove de Vilassar seria l'encarregat d'interpretar, juntament amb Bustamante, una de les cançons més memorables d'aquella edició, i que, a més, passaria a la posteritat, Dos hombres y un mismo destino.

D'aquesta manera, i davant la tragèdia, les xarxes s'han inundat en missatges de dol i homenatge al cantant, d'entre els quals s'han afegit companys del món de la música i l'entreteniment, com ho poden ser alguns dels seus companys a la primera edició d'Operación Triunfo.

tracking