SEGRE

I la guanyadora de 'Tocats del bolet' 2021 és....

Rosana Mir Espuñes amb aquesta bonica fotografia ha estat la guanyadora del concurs 'Tocats del Bolet' 2021.

Bolets

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més hem arribat al final del nostre concurs estrella de la tardor, 'Tocats del bolet'. Una edició marcada per una temporada de bolets especialment fructífera, sobretot pel que fa a rovellons, cosa que ha propiciat que molts dels nostres cerclaires hagin anat al bosc a buscar-ne i n'hagin tornat amb les cistelles ben carregades. Hem rebut més de 100 fotografies d'aquestes productives excursions al camp, però, com sempre, no ens han fet arribar cap coordenada: les famílies guarden com un gran secret i un tresor, alhora, els llocs on es poden trobar els millors fongs.

Com la família de la imatge guanyadora, la de la Rosana Mir Espuñes, que ens mostra com de ben petits ja saben on trobar els camagrocs. Ella i un acompanyant s'enduen el premi del concurs que consisteix en una estada per a dos persones a l'Hotel La Vella Farga de Lladurs, al Solsonès. Enhorabona!

Premi: estada d'una nit per a dos persones Lloc: Hotel la Vella Farga (Lladurs) Règim: mitja pensió (dormir, esmorzar i sopar)

tracking