SEGRE

Reines per un dia

Les tres guanyadores del ‘Participa-hi i Guanya, Canvi de Look’ de Cercle es van presentar en societat amb el seu nou aspecte || Pentinades, maquillades i vestides pels millors professionals

Les tres guanyadores en el moment de presentar-se davant del públic.

Les tres guanyadores en el moment de presentar-se davant del públic.Juan Yeste

detail.info.publicated
RedaccióRedactora del digital

Creat:

Actualitzat:

Iluminada García, Natalia Piñol i Mercè Bardella, les tres guanyadores del Participa-hi i Guanya, Canvi de Look de Cercle, van ser les protagonistes d’una jornada única el passat 2 de desembre. Després de tot el dia rebent les atencions dels millors professionals, a la nit van ser les estrelles de la gala que es va celebrar al Casablanca Club Tecnho de Lleida, presentada per Mariví Chacón. El secret més ben guardat de la nit era l’aspecte que presentarien totes tres després de ser maquillades per Maribel Morato, pentinades per Llongueras Elite Lleida i vestides per Carmina Ruiz. Totes van rebre, a més, un book amb les fotos de Juan Yeste, un magnífic àlbum per recordar un dia únic i especial. Després d’un vídeo que mostrava el making of de la jornada, Iluminada, Natalia i Mercè van sortir a l’escenari entre aplaudiments i van manifestar la seua emoció tant pel resultat final com pel procés de passar un dia dedicades a cuidar-se i posar-seguapes. Totes coincideixen que va ser un moment molt emotiu, tenint en compte, a més, que els seus marits, fills i amics no les havien vist amb el look de gala. Després de la vetllada, a la qual va posar el fermall d’or el cantant Lluís Sanchez de Spring Riot, va ser el moment de retrobar-se amb familiars i amics i explicar-los com havien passat aquell dia tan especial dedicat únicament a cuidar-se i posar-se guapes. Totes tenien una llarga cua de peticions per immortalitzar el moment en el photocall preparat especialment per a l’ocasió.

El Participa-hi i Guanya, Canvi de Look es va estrenar a Cercle a l’octubre i ha sigut una novetat tant per a les participants com per a patrocinadors i organitzadors. El resultat, no obstant, ha deixat tan bon sabor de boca que és possible que es repeteixi i, a més, s’obri al públic masculí.

tracking