SEGRE

Un premi romàntic

Anna Aragoncillo és la guanyadora de l’última edició del ‘Participa-hi i Guanya’ de Sant Jordi

L'Anna i el Joaquim, amb el seu gosset Berri i els regals que es van intercanviar per Sant Jordi.

Un premi romàntic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anna Aragoncillo, de Torà, ha sigut la guanyadora del Participa-hi i Guanya de Cercle de Sant Jordi, que en aquesta ocasió sol·licitava als concursants fotografies romàntiques al costat de la seua parella.

L’Anna i el Joaquim van poder disfrutar del seu premi el cap de setmana de Sant Jordi. Van arribar a l’Hotel Sant Roc de Solsona el dia anterior, així que el 23 d’abril ja es van despertar a l’habitació 205. “Una habitació amb banyera d’hidromassatge”, recorda l’Anna. La parella no havia estat mai a l’hotel Sant Roc, encara que el Joaquim sí que havia sopat en alguna ocasió al restaurant de l’hotel, El Buffi. 

Després de l’esmorzar bufet i una sessió de spa, l’Anna i el Joaquim van sortir a celebrar el dia de Sant Jordi fent un tomb per la capital del Solsonès, en el qual van aprofitar per fer les compres tradicionals d’un dia tan assenyalat. “Al Joaquim sempre li regalo dos llibres. Un que gairebé sempre tracta algun fet històric com la Guerra Civil, ja que liencanta aquest gènere, i un altre d’infantil amb algun missatge bonic al qual sempre adjunto un escrit romàntic”. “De fet”, recorda l’Anna, “l’any passat li vaig demanar matrimoni i contra tot pronòstic em va respondre que sí!”.

El Joaquim va correspondre al doble regal de l’Anna amb una rosa lila (el color preferit d’ella) i un miniroser, a banda d’un llibre. La jornada es va completar amb un dinar a Manresa i un tomb per les parades de la capital del Bages.  

tracking