SEGRE

Un dia amb el Banyetes

Alumnes de P-2 de l'Escola Sant Jaume-les Heures van visitar el plató de Lleida TV per veure l'enregistrament del 'Club Banyetes'

Nens i nenes, amb les seues professores, al plató de Lleida Televisió on s'enregistra el programa.

Nens i nenes, amb les seues professores, al plató de Lleida Televisió on s'enregistra el programa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cares d’expectació i fins i tot de por d’un grup de nens i nenes de 2 anys de seguida es van convertir en somriures al veure per fi el Banyetes. La setmana passada, els alumnes de P-2 de l’Escola Sant Jaume-les Heures van visitar el plató de Lleida Televisió durant l’enregistrament d’un episodi del programa del Club Banyetes. El caragol, que en aquesta ocasió estava acompanyat pel Plutó, va saludar els nens, els va fer riure, els va ensenyar el plató i va ballar amb ells una de les cançons del programa. Aquesta visita era el fermall d’or d’un projecte que els nens han estat treballant tot el curs.

L’Escola Sant Jaume-les Heures celebra cada dos anys uns Jocs Florals en commemoració de la fundadora del centre, Bell-Amor Agelet, i la que va ser subdirectora durant molts anys, Marisa Mateos. Aquest curs s’ha portat a terme un projecte transversal sobre Lleida des de la guarderia fins a sisè de Primària. Al voltant del personatge del Banyetes, tan conegut i estimat pels nens, els alumnes han fet un aprenentatge tant del caragol com de la vida quotidiana, en un assoliment de continguts funcional i significatiu. 

El passat dia 10 de maig es va fer la presentació dels tre-balls de cada cicle, acte a què van assistir persones de l’àmbit cultural de Lleida com David Prenafeta, la viuda del pintor Màrius Carretero, membres de l’AMPA i el Consell Escolar de

l’escola i fins i tot el Sr. Postu. La guarderia va cantar i va ballar la cançó Caragol rodamón, amb tots els nens i nenes disfressats de caragols. 

Pluja d'idees al començar el projecte: tot el que sabem del Banyetes.

Un dia amb el Banyetes

Coneixent els amics del Banyetes.

Un dia amb el Banyetes

Coneixent un caragol 'de veritat'

Un dia amb el Banyetes

tracking