SEGRE

Col·leccionistes a Montsonís

Els tres guanyadors del Participa-hi i Guanya 'La meua col·lecció' han disfrutat del premi visitant el castell de Montsonís

El castell de Montsonís.

El castell de Montsonís.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montse Vila, d’Almacelles; Gabriel Martínez, de Torrebesses, i Ramon Oromí, d’Anglesola, van ser els tres guanyadors del Participa-hi i Guanya de Cercle La meua col·lecció. El concurs va ser un èxit de participació, amb més d’un centenar de fotografies. El premi: tres packs per a dos persones per disfrutar d’una jornada a Montsonís (la Noguera) que incloïa visita guiada al castell i dinar al restaurant La Botiga de Montsonís. Els tres, que van anar a la cita amb les seues parelles i famílies, s’ho van passar molt bé coneixent el castell i gaudint després d’un dinar elaborat amb productes del territori a La Botiga de Montsonís.

Montse Vila, d’Almacelles, va participar en el concurs amb una col·lecció de postals: guarda totes les que rebia de petita per felicitar-li aniversari i sants. Gabriel Martínez, de Torrebesses, és un col·leccionista nat: licoreres, sifons, tasses de te, soperes, setrilleres, olles, morters... També té eines del camp i planxes de carbó. Tots aquests objectes es poden admirar a casa seua, acuradament exposats en vitrines i prestatgeries. Per la seua banda, Ramón Oromí, d’Anglesola, només s’ha dedicat als clauers, però ho ha fet a consciència. Així, n’ha reunit fins a 3.210, de procedències diverses. 

Montse Vila.

Montse Vila.

Gabriel Martínez.

Gabriel Martínez.

Ramon Oromí.

Ramon Oromí.

La Botiga de Montsonís.

La botiga

tracking