SEGRE

Artista a PortAventura

Dani Leal Mongay, de 6 anys, un dels guanyadors del Participa i Guanya de Cercle ‘L’estiu en colors’, ha gaudit del seu premi, un ‘terrorífic’ cap de setmana al parc d'atraccions

En Dani amb els seus pares i la seva germana Ares.

Artista a PortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Leal Mongay, de 6 anys, va ser el guanyador en la categoria A (de 3 a 6 anys) del Participa i Guanya L’estiu en colors, que Cercle convoca cada estiu. Dividits en dos categories, de 3 a 6 anys i de 7 a 12, els nens i nenes podien concursar enviant dibuixos en els quals mostraven com passaven les seues vacances.

El Dani ha pogut gaudir al costat de la seua família del premi: una estada al 4R Regina Gran Hotel de Salou amb entrades de dos dies per a PortAventura, gentilesa del Patronat de Turisme de Salou. Es dóna la circumstància  que la germana del Dani, l’Ares, de 8 anys, també havia participat en el concurs. Així, encara que en aquesta ocasió no va resultar guanyadora, va poder disfrutar del premi gràcies al seu germà.

La mare del Dani, la Sílvia, explica que encara que ja havien visitat PortAventura en diferents ocasions, s’ho van passar pipa amb les atraccions habituals i, sobretot, amb l’ambientació especial dedicada a Halloween: carabasses, esquelets i fantasmes que protagonitzen tant la decoració del parc com els espectacles. A més, alguns visitants s’afegeixen a la festa disfressant-se, la qual cosa ajuda a aconseguir una atmosfera més terrorífica, especialment quan cau la nit. “L’ambient està molt ben aconseguit”, corrobora la Sílvia. 

Mar Carrera Olomí, de 9 anys, guanyadora de la categoria B (de 7 a 12 anys), gaudirà pròximament de la seua estada al Regina Gran Hotel de Salou i les entrades al parc d’atraccions també al costat de la seua família. 

tracking