SEGRE

Aventura a Montclar

Josep M. Carné, subscriptor de SEGRE, va guanyar una sessió d’Escape Castle Adventure en aquest castell de l’Urgell

En Josep Maria i la seua família, preparats per a l'aventura.

Aventura a Montclar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Maria Carné, guanyador del sorteig organitzat per SEGRE a través del Club del Subscriptor, ja ha gaudit de la seua aventura al castell de Montclar. SEGRE va oferir en exclusiva als subscriptors l’oportunitat de participar en una innovadora aventura a l’escenari real del castell medieval de  Montclar (Urgell), una iniciativa de Castells de Lleida.

Josep Maria i la seua família, un grup format per un total de nou persones, es van convertir en cavallers de l’orde de Montclar i van rebre la missió de recuperar el calze de Belial per salvar el destí de la humanitat. L’aventura que ofereix Castells de Lleida a Montclar és més completa que una escape room convencional. El fet que, en lloc d’una habitació, l’aventura discorri per les  dependències del castell (més de 2.000 m2) converteix el joc en una experiència altament immersiva.

Es tracta d’una activitat apta per a totes les edats. Una prova d’això és que, en el grup del Josep Maria, les edats oscil·laven entre els 14 i els 73. “On no arriba l’un, hi arriba l’altre”, explica la Montse, la seua esposa. “Tot just  començar”, explica, “ens van disfressar de cavallers i ens van ficar en una màquina del temps. A l’altre costat ja ens esperava un personatge de l’època per donar-nos les pistes que necessitàvem per trobar el calze. S’han de superar proves de lògica, d’agilitat... I no puc explicar res més, perquè, si no, espatllaríem l’experiència a pròxims usuaris.” Per aquesta raó, tampoc tenen fotos de l’aventura, ja que l’organització no permet utilitzar la càmera en el transcurs del joc. “Només puc dir-te que gairebé no passem de la primera sala”, recorda la Montse, divertida, “encara que després ens vam espavilar i, al final, vam aconseguir l’objectiu”. 

Tant el Josep Maria com la Montse recomanen encaridament l’experiència, ja que recorden haver passat una molt bona estona en companyia de la família. 

El castell de Montclar disposa de 2.000m2 perquè els participants en l'aventura trobin la solució a l'enigma.

Aventura a Montclar

El fet de moure's per l'interior del castell, converteix l'experiència en altament immersiva.

Aventura a Montclar

Detall del celler del castell.

Aventura a Montclar

tracking