SEGRE

'Puyal' per un dia

Aleix Bergés, realitzador de Lleida TV, explica la seua experiència com a narrador al Camp Nou en una iniciativa de Catalunya Ràdio i les universitats catalanes que imparteixen Periodisme

L'Aleix, a la cabina de ràdio del Camp Nou.

'Puyal' per un dia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aleix Bergés, realitzador de Lleida TV, va canviar per un dia les instal·lacions de la tele per la cabina de premsa de Catalunya Ràdio al Camp Nou. Aquesta emissora havia preparat, de cara a un intranscendent Barça-Múrcia de Copa del Rei, una retransmissió protagonitzada per estudiants procedents de les sis universitats catalanes que imparteixen la carrera de periodisme. Aleix, que estudia el grau a Comunicació i Periodisme Audiovisuals a la Universitat de Lleida, va ser  l’encarregat de representar aquest centre després de superar un càsting al qual es van presentar diversos companys.

Aleix confessa que el moment en què va sentir més pressió va ser quan va haver d’agafar el micròfon de mans del seu antecessor i de començar a parlar. No obstant això, va tenir l’ocasió de cantar el 2-0 de Gerard Piqué i una pilota al pal de Gerard Deulofeu. Als nervis de trobar-se al costat d’un personatge mític de la ràdio catalana com Joaquim Maria Puyal, es van ajuntar les notícies que arribaven des d’Anoeta, on el Lleida Esportiu va remuntar la seua eliminatòria contra la Reial Societat classificant-se per a vuitens de final.

Aleix recorda que va ser un dia molt especial, ja que tot i que ara treballa com a realitzador i li agrada, el seu somni és narrar partits de futbol. “Estar amb Puyal i el seu equip va ser com una classe, ens va donar molts consells pràctics.” 

El dia es va completar amb una visita a Catalunya Ràdio abans del partit, per aprendre la dinàmica de l’equip de la retransmissió, i una altra a TV3 després, on van participar en la tertúlia del programa esportiu El Club de la Mitjanit.

Els estudiants de periodisme amb Joaquim Maria Puyal.

'Puyal' per un dia

L'Aleix escolta els consells d'en Puyal durant la narració del partit.

'Puyal' per un dia

g

'Puyal' per un dia

tracking