SEGRE

Nadal a Port Aventura

Oriol Bezares, de 5 anys, un dels guanyadors del Participa-hi i Guanya de Cercle ‘El meu Nadal’, va gaudir del seu merescut premi

Oriol, amb el seu germanet i el seu cosí, a Port Aventura.

Nadal a Port Aventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oriol Bezares Botellero, de 5 anys i de Lleida, va ser un dels guanyadors del Participa-hi i Guanya que Cercle convoca amb motiu de les festes nadalenques en el qual els nens i nenes van concursar enviant dibuixos mostrant com passaven el Nadal.

El guanyador va poder disfrutar el cap de setmana passat, concretament l’endemà de Reis i amb la família, del premi com a guanyador d’una de les dos categories de les quals constava el concurs, la de zero a cinc anys: entrades a Port Aventura per a ell i la seua família, gentilesa del Patronat de Turisme de Salou. 

Helena Bruna Nieto, de 8 anys, va ser la guanyadora de la categoria de 6 a 10 anys amb el dibuix titulat El meu primer Nadal a Lleida. Es va presentar al concurs amb el seu germà Ferran, de 6, que encara que no va resultar directament guardonat, es va beneficiar del premi de la seua germana.

L’Oriol, que va ser al parc amb el seu germà petit i els pares (Javier Bezares i Nerea Botellero), a més dels oncles i el seu cosí, s’ho va passar pipa amb les atraccions habituals i les noves, així com amb l’ambientació especial per celebrar les festes que ha lluït aquests dies el parc temàtic: ninots de neu gegants, trineus, arbres decorats per tot arreu... Fins i tot Woody Woodpecker, mascota del parc,

els va donar la benvinguda disfressat de Pare Noel. 

L’Oriol va participar en el certamen nadalenc de dibuix a instàncies de la seua iaia, Inma Erill, que va ser la que ens va fer arribar el disseny del seu nét en el qual representa el seu moment preferit del Nadal, quan tota la família es reuneix sota l’arbre per obrir els regals. 

En aquest concurs, que ja s’ha convertit en una tradició nadalenca més a Cercle, van participar trenta-tres nens i nenes d’edats compreses entre 1 i 10 anys. 

tracking