SEGRE

Gaudint de la neu

Inma Farré, guanyadora del concurs fotogràfic de Cercle 'El teu temps, la tardor', va disfrutar del premi a l'Hotel Estanys Blaus de Tavascan

Inma i Paco davant de l'Hotel Estanys Blaus, situat a Tavascan.

Gaudint de la neu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Inma Farré, guanyadora de l’última edició del Participa-hi i guanya El teu temps, la tardor, va disfrutar el cap de setmana passat del premi: una estada per a dos persones a mitja pensió a l’hotel Estanys Blaus de Tavascan (Pallars Sobirà) amb el seu marit, Paco Martínez. L’Inma és monitora al col·legi Països Catalans de Pardinyes i el Paco treballa a Ebanistería Guimar.

“Ha estat un cap de setmana fantàstic”, explica l’Inma, “molt agradable. La nit de dissabte a diumenge va nevar molt però després vam tenir un dia radiant”, com proven les fotografies que es van fer passejant per la localitat pallaresa. L’Inma i el Paco van aprofitar també per pujar a l’estació d’esquí de Tavascan, a les pistes de la qual es pot practicar tant esquí alpí com nòrdic, i disfrutar del bonic paisatge cobert de neu. “Coneixem bastant la zona, sobretot Sort, però sempre

està bé tornar-hi, ens agrada molt.”

A més de l’estada, la parella va donar bon compte del dinar al restaurant de l’hotel, Llacs de Cardós, que ofereix un menú  de proximitat i productes de la terra. Un altre dels serveis d’Estanys Blaus del qual van disfrutar va ser l’spa. “Precisament quan érem al jacuzzi”, explica l’Inma, “ens van gravar per a un programa de Lleida TV, Ara Lleida Blanca, sobre  l’estació d’esquí de Tavascan que s’emetrà pròximament. L’Inma i el Paco han quedat tan contents amb l’estada a Estanys Blaus que volen regalar-li’n una a la seua filla. 

Es dóna la circumstància que era la primera vegada que l’Inma participava en un concurs de Cercle. “De fet, va ser el Paco, l’autor de la fotografia”, revela, “que vam fer a Montgai [Camarasa], aprofitant un banc de boira que cobria tota la vall”.  

La neu domina el paisatge del Sobirà aquets dies.

Gaudint de la neu

Per esmorzar, cafè i SEGRE.

Gaudint de la neu

La Inma, disfrutant de la neu.

Gaudint de la neu

Tavascan nevat, un poble de postal.

Gaudint de la neu

tracking