SEGRE

Una dècada prodigiosa

El grup de dansa urbana Flow Up, format per nou lleidatanes, compleix deu anys de trajectòria

Celebració de la tercera posició al World of the Dance.

Celebració de la tercera posició al World of the Dance.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aida Morales, Aina Mestre, Andrea González, Clara Baltà, Julia Codina, Julia Ros, Laura Díaz, Lidia  Martínez i Maria Ros comparteixen la passió per la dansa urbana des de fa deu anys, quan es van trobar a l’escola de dansa Dancescape de Lleida. Sota el nom de Flow Up, aquestes nou noies han recollit triomfs des del principi de la seua trajectòria, i han pujat al podi del campionat d’Espanya en les successives categories per les quals han anat passant.

L’any passat, a més, van arribar a la final del talent show de Telecinco Got Talent. Ara, amb edats que oscil·len entre els quinze i els disset anys, estan a punt de fer el salt a la categoria professional.

El seu professor i coreògraf des del principi, Xavier Blanco, se’n mostra orgullós. “Hi ha poques companyies que mantinguin els integrants durant deu anys”, explica “i sempre amb bon rotllo, entre elles i amb mi”, afegeix. El Xavier remarca que són moltes hores d’assajos, viatges, que requereixen sacrifici per part de les noies i els seus familiars. 

El pròxim 9 de març, Flow Up presenta al Teatre de l’Escorxador un espectacle per commemorar la seua trajectòria que comptarà amb un repàs dels millors números i, a més, la presentació de la pròxima temporada de competició. Una actuació, també, per agrair i recordar totes les persones que els han donat suport durant tots aquests anys. 

Les Flow Up estan juntes des del 2007

Les Flow Up estan juntes des del 2007

Les

Una dècada prodigiosa

tracking