SEGRE

El premi més dolç

Els guanyadors del 'Participa-hi i Guanya' de Cercle 'Dibuixa la teua mona' van recollir els premis a la pastisseria Graells de Balaguer

Els tres guanyadors posen amb les seues mones vora Pere Graells i el seu fill, Pere, davant de la pastisseria Graells de Balaguer, que regenten amb l'esposa de Pere, Judith Ávila

El premi més dolçÀngels Escolà Pascual

detail.info.publicated
SegreRedaccióRedactora del digital

Creat:

Actualitzat:

Gerard Silva, de Montfalcó d’Agramunt; Limay Altisent, d’Anglesola, i Lucía Lucas, de Torrefarrera, van anar puntuals dimarts passat a la pastisseria Graells de la capital de la Noguera, on els van obsequiar amb tres mones coronades amb espectaculars figures de xocolate que els mateixos nens van poder triar.

Son Goku va ser l’elegit de Gerard Silva, de 8 anys. El Gerard, que estudia 3r de Primària al col·legi Macià Companys d’Agramunt, és fan de Bola de Drac i El detectiu Conan. El Gerard ocupa el seu temps lliure entre jugar a futbol, cantar a la coral Bon Cant, tocar el piano i jugar als escacs. El Gerard ha participat diverses vegades enaquest concurs amb la seua germana Irina, que ara té 6 anys i que va aconseguir un dels premis en fa dos. La seua mare, Rosa, és propietària de la llibreria Marçà a Agramunt i els anima a dibuixar. 

Arribar i moldre és el que ha fet Limay Alitsent, de 8 anys, ja que és la primera vegada que participa en el concurs. Estudia 3r de Primària al col·legi Santa Creu d’Anglesola i va anar molt il·lusionada a la pastisseria amb la seua germana Joana, de 13 anys. A més de dibuixar, és aficionada a les  manualitats i practica gimnàstica rítmica. Va elegir una figura de la pel·lícula Coco, que li va agradar molt. 

Lucía Lucas és la més petita dels tres, té 4 anys i fa P-4 al col·legi La Creu de Torrefarrera i també hi va anar amb la seua germaneta, Maria, de 9 mesos. A la Lucía li agraden Peppa Pig i Vaiana, però al final es va decantar per una figura de la princesa Elsa de Frozen. La família de la Lucía està pendent de Cercle des que van participar en el concurs de Carnaval amb el seu grup de Torrefarrera. 

tracking