SEGRE

El punt de llibre més creatiu

La impremta i llibreria Marsà d’Agramunt organitza cada any un concurs de dibuix entre els nens i  les nenes de la localitat

Rosa Marsà posa al costat dels nens i les nenes guanyadors del concurs.

El punt de llibre més creatiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La impremta i llibreria Marsà d’Agramunt ha volgut compartir amb Cercle la iniciativa que organitza cada any amb motiu de Sant Jordi: un concurs de punts de llibre creats per nens i nenes. Els dissenys guanyadors s’editen per ser repartits entre els clients durant el dia del llibre.

Aquest any els seleccionats van ser Ariadna Areny (1a), Gala Magrinyà (2a) i Alejandro Ortega (accèssit) en la categoria que comprèn entre 1r i 3r de Primària. En la segona categoria (de 4t a 6è de Primària) van resultar premiats Jan Farré (1r), Alba Hernández (2a) i Neus Baró (accèssit). 

El 20 d’abril passat, els nens van recollir els seus premis: vals de 40, 30 i 20 euros per gastar en productes de la llibreria, a més dels seus punts de llibre editats. “Aquest concurs permet donar un  reconeixement al treball plàstic dels petits, alhora que incentiva la imaginació i creativitat. Es valora tant la idea com la tècnica amb què es desenvolupa, de manera que els resultats són diversos: des de més gràfics i il·lustratius fins a pictòrics”, explica Rosa Marsà, continuadora, al costat del seu marit Eduard, del negoci familiar que van iniciar els seus pares Isidre i Paquita fa ja 34 anys.

El concurs celebra amb aquesta la cinquena edició i va sorgir quan la Rosa es va plantejar donar un toc artístic a la jornada, apel·lant a la creativitat dels petits. Aquest any la temàtica era Sant Jordi a Catalunya i van participar-hi alumnes dels col·legis d’Agramunt: Mare de Déu del Socós, Macià-Companys i la ZER el Sió, des de primer fins a sisè de Primària.

El jurat del concurs estava integrat, a banda de la mateixa Rosa, per Dolors Ricart, regidora de Cultura de l’ajuntament d’Agramunt, i Lluïsa Gabarra, de Tallers Espai Guinovart. Rosa, que va estudiar Belles Arts a Barcelona, va exercir durant 10 anys com a professora de dibuix. Actualment disposa del seu propi taller de gravat i estampació ubicat a sobre mateix de la llibreria, on porta a terme la pròpia obra gràfica i també d’estampació per a artistes que l’hi sol·liciten. Cada estiu, a més,

dedica part del seu temps a impartir classes de dibuix, color, volum i estampació per a nens i nenes.

Jan Farré. Primer premi de la 2a categoria (de 4t a 6è de Primària).

El punt de llibre més creatiu

Alba Hernàndez. 2n premi 2a categoria (de 4t a 6è).

El punt de llibre més creatiu

Neus Baró. Accèssit 2a categoria (de 4t a 6è de Primària).

Neus Baró. Accèssit 2a categoria (de 4t a 6è de Primària).

Ariadna Areny. Primer premi de la 1a categoria (de 1r a 3r de Primària).

El punt de llibre més creatiu

Gala Magrinyà.
2n premi 1a categoria (de 1r a 3r).

El punt de llibre més creatiu

Alejandro Ortega. Accèssit 1a categoria (de 1r a 3r de Primària).

El punt de llibre més creatiu

tracking