SEGRE

De creuer amb Cercle

Lídia Mimbrera, guanyadora del concurs Les Meues Vacances, ens explica l’experiència del creuer
pel Mediterrani, gentilesa d'Ilertravel

La Lídia i el Joan posen a la coberta del vaixell amb què van 
recórrer part del Mediterrani.

De creuer amb Cercle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lídia Mimbrera Callen ha gaudit aquest mes d’abril d’un merescut creuer pel Mediterrani amb la seua parella, el Joan. Unes vacances inesperades que va guanyar gràcies al concurs estrella dels estius de Cercle, Les Meues Vacances, en què des de ja fa deu anys convidem els nostres lectors que ens mostrin com passen les vacances.

La Lídia es va proclamar vencedora del certamen amb una imatge de la petita localitat de Gàrzola, pertanyent al municipi de Vilanova de Meià (Noguera), on la seua família passa sempre els estius. Així, va guanyar un creuer de set nits pel Mediterrani per a dos persones en règim de pensió completa, gentilesa d’Ilertravel.

La Lídia i el Joan no havien tingut l’oportunitat de fer un creuer abans i l’experiència els ha agradat. El vaixell, “una gran ciutat”, explica Lídia, “comptava amb capacitat per a cinc mil persones. Tenia piscina, gimnàs, spa, teatre, vuit restaurants, boutiques de luxe... La cabina era més ampla que la nostra autocaravana, amb la qual acostumem a viatjar”.

Del vaixell, la Lídia també en destaca que van poder assistir a dos espectacles del Cirque du Soleil. Pel que fa a les excursions terrestres, van disfrutar especialment amb la visita a Palerm, al sud d’Itàlia. “Va ser com tornar als anys vuitanta: motoristes sense casc, gossos solts pels carrers, mercats de carn i peix o fruita molt pintorescos, en definitiva, una ciutat amb ambient de poble.”

Malta també els va cridar l’atenció pels cultius de vinya i les ciutats medievals. “A Roma, ens

va ploure tot el dia, però vam tenir temps de visitar la Fontana di Trevi.”

Una altra vegada amb els peus a terra ferma, la Lídia i el Joan consideren que un creuer és una bona opció de viatge per disfrutar en parella. Aquest estiu vinent, els nostres lectors tindran una altra oportunitat de participar en una nova edició del concurs.

Un dia passat per aigua a Roma, davant de la Fontana di Trevi.

De creuer amb Cercle

tracking