SEGRE

Un cap de setmana de premi

L’Eloi Balletbò és el guanyador del ‘Participa i Guanya. El teu temps, l’estiu’ i va gaudir d’una estada a l’hotel Estanys Blaus de Tavascan

Panoràmicade Tavascan.

Un cap de setmana de premi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Eloi Balletbò, d’Oliana, va passar un cap de setmana de relax a l’hotel Estanys Blaus de Tavascan en qualitat de guanyador del Participa i Guanya de Cercle El teu temps, l’estiu.

“Una vall preciosa (Cardós) a la qual molt probablement tornarem”, conclou l’Eloi, que va gaudir de l’estada al costat del seu pare, el Pere. “El tracte per part de l’Araceli, la propietària de l’hotel, i del seu equip va ser genial. Vam gaudir d’un sopar fantàstic així com d’un fabulós esmorzar”, recorda. L’Eloi ens explica, a més, una curiosa coincidència: a l’hotel es va trobar la Rosa Farré, la guanyadora de l’edició de l’hivern d’aquest concurs que es convoca quatre vegades a l’any, amb el canvi d’estació.

La passió de l’Eloi i el Pere per la fotografia es reflecteix en les imatges que acompanyen aquest text. Així, van aprofitar els seus tombs per Tavascan i rodalia per retratar la localitat des de les altures i les muntanyes, que encara conservaven la neu als cims, en contrast amb la verdor de la vall. “L’Araceli ens va recomanar que pugéssim a l’estació d’esquí, des d’on vam poder disfrutar encara més de les vistes. La carretera des del poble a l’estació estava plena de salts i fonts d’aigua, resultat d’aquest hivern amb tantes precipitacions. Tot plegat molt bonic, hi tornarem”, conclou l’Eloi.

L'Eloi i en Pere, davant de l'Hotel Estanys Blaus.

Un cap de setmana de premi

Buscant carreroles.

Un cap de setmana de premi

Un racó de Tavascan.

Un cap de setmana de premi

tracking