SEGRE

Els viatges del Lulo i els seus amos

Els guanyadors del ‘Participa-hi i Guanya, La meua mascota’ gaudeixen del premi, una estada a l’Hotel la Casa del Río de Vilanova d’Éssera (Osca)

En Xavi, la Vivi i el Lulo formen una gran família.

Els viatges del Lulo i els seus amos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lulo, un bull terrier que a l’agost farà un anyet, va ser el guanyador del Participa-hi i Guanya de Cercle, La meua mascota. El Xavi i la Vivi, els seus propietaris, van enviar la seua fotografia, de manera que els tres van resultar guanyadors d’una estada a l’Hotel la Casa del Río de Vilanova d’Éssera (Osca). En aquest petit establiment, situat a la vall de Benasc, els animals no només estan permesos sinó que són molt benvinguts. “El Lulo s’estava amb nosaltres a l’habitació i podia moure’s per tots els espais de la casa. Els propietaris ens van ensenyar moltes rutes i excursions per recórrer amb el Lulo diferents espais dels voltants.” “El nostre establiment està preparat per acollir les vostres mascotes i perquè junts passeu uns dies inoblidables a La Casa del Río. Tenim moltes activitats i rutes perquè els puguis fer amb la teua mascota. Admetem mascotes de 2 i 4 potes”, expliquen el Chema i la Marta, artífexs del projecte de La Casa del Río.

El Xavi i la Vivi van adoptar el Lulo fa un any. “Teníem clar que ens agradaria tenir un gos i volíem adoptar-lo a través d’una protectora”, expliquen. El Xavi, la Vivi i el Lulo van gaudir d’aquesta escapada a Osca perquè els encanten les excursions pel bosc i la muntanya, on el Lulo pot saltar i córrer al seu aire, sense corretges que el lliguin. En aquest sentit, el Xavi reivindica més espais a Lleida, ciutat on viuen, perquè els gossos puguin córrer deslligats. “Entre els Bombers i Agrònoms hi ha un espai, on el portem de vegades, però n’hi hauria d’haver més.” De totes maneres, sempre que poden, el Xavi, la Vivi i el Lulo s’escapen a la muntanya.

En Lulo va disfrutar més que ningú l'estada a la muntanya.

Els viatges del Lulo i els seus amos

A en Lulo li encanta passejar.

Els viatges del Lulo i els seus amos

tracking