SEGRE
En

A l'Esbaiola't des de Girona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El guanyador del concurs La vaca de l’Esbaiola’t d’aquest any ha sigut Josep Henri de Salt (Girona), un apassionat de la pintura des de petit i un amant del teatre. De fet, va guanyar el concurs amb un dibuix de la vaca interpretant una de les escenes més famoses de Hamlet. El premi va consistir en dos nits a l’hotel Trainera d’Esterri d’Àneu i entrada gratis a tots els espectacles del festival, que aquest any ha celebrat l’onzena edició.

En aquesta aventura, els seus pares no van poder acompanyar-lo per motius de treball, però sí que ho van fer els seus oncles, Isaac i Imma, el seu cosí Adrià, la seua germana Noemí i els seus avis Fernando i Mercedes. Precisament va ser el seu oncle Isaac, que viu a Tremp i és un lector habitual de SEGRE, qui el va animar a participar en el concurs.

El Josep, a qui encanta jugar a futbol i és alumne de l’Escola de Teatre el Galliner de Girona, va aprofitar al màxim la seua estada veient espectacles com el de L’Avis Bidon o Inbox, i participant en diferents tallers com el de l’Obrador Xisqueta,

on van aprendre, al costat de la seua germana Noemí, a confeccionar un ninot de llana. Una experiència inoblidable.

Exposició a Esterri amb tots els dibuixos que van participar al concurs de Cercle.

A l'Esbaiola't des de Girona

tracking