SEGRE

El temps i els paisatges inspiren els nostres lectors

Rosa Farré, guanyadora del ‘Participa i Guanya El teu temps l’hivern’ va gaudir del seu premi || Una estada a Tavascan

Rosa Farré, guanyadora de Temps d'hivern.

El temps i els paisatges inspiren els nostres lectors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rosa Farré Codina, de la Seu d’Urgell, va ser la guanyadora del Participa i Guanya de Cercle, El teu temps l’hivern, pel qual ella i la parella van gaudir d’una estada a l’Hotel Estanys Blaus de Tavascan, que inclou sopar i esmorzar.

Era la primera vegada que la Rosa participava en un dels concursos de Cercle i, a més, la seua foto va ser una de les últimes que es van incloure en el certamen. Encara que viu relativament a prop de Tavascan, era la primera vegada que visitava la zona. “He descobert aquesta vall i m’he sentit com a casa des del primer moment gràcies a l’atenció de l’Araceli, la propietària de l’hotel, i el seu equip.” Durant el seu primer tomb per Tavascan, la Rosa va coincidir amb Eloi Balletbò, guanyador del concurs El teu temps l’estiu.

Per a una aficionada a la fotografia com la Rosa, aquesta població del Pallars Sobirà és un entorn ideal en el qual aconseguir boniques imatges. Després de la passejada, va tocar relax a la piscina i el jacuzzi de l’hotel. “A la nit vam poder assaborir la bona cuina i provar alguns plats típics de la zona. Diumenge vam començar el dia amb un bon esmorzar i després d’acomiadar-nos vam fer cas del que ens havien recomanat: visitar Lladorre i l’antic pont de Borito. Ha sigut una estada inoblidable que recomanem a tothom i que segur que no tardarem a repetir."

Rosa Farré va guanyar el concurs amb una foto, que va titular Tomb en solitari. “Vaig sortir un dia de molt fred, em vaig girar i estava sola contemplant el bonic paisatge nevat.

Passeig en solitari, la fotografia guanyadora.

El temps i els paisatges inspiren els nostres lectors

tracking