SEGRE

Els nens del cor de Cervera

La Coral Infantil Nova Cervera arranca un nou curs amb més de 140 cantaires de 3 a 18 anys || ‘La màquina del temps’ i ‘Cantem Àfrica’, dos dels projectes estrella de la temporada

'El petit príncep' va ser el tema triat per al final del curs anterior.

Els nens del cor de Cervera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coral Infantil Nova Cervera estrena curs amb més de 140 cantaires repartits en 4 grups d’edat: Escatxics (P-3 i P4), Barrufets (P4 i P5), Petits (1r i 2n), Mitjans (3r i 4t) i Grans (dos grups, d’11 a 18 anys). La primera activitat d’aquest any ha estat la participació dels petits en el seguici dia festiu infantil, acte que posava punt i final a la Festa Major del Sant Crist i en el qual van interpretar la cançó amb dansa tradicional Ai, mare, aneu a missa... “Per als més petits”, ens expliquen des de la coral, “va ser una bona ocasió per treballar la dificultat de dur a terme una cançó ballada i alhora gaudir de les nostres tradicions”.

La Coral Infantil Nova Cervera forma part del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), per la qual cosa participa en totes les seues activitats com les trobades territorials de corals infantils Juguem Cantant, o les trobades de corals de tot Catalunya i intercanvis amb altres corals (mitjans i grans).

L’organització de la coral va a càrrec de l’equip de directores, una desena de voluntàries, la majoria excantaires, i la junta de mares i pares, que també s’hi dediquen de manera totalment altruista. Dos dels reptes d’aquest curs són la preparació de la cantata La màquina del temps i el projecte Cantem Àfrica, un conjunt d’històries i llegendes plasmades en dos llibres de cançons harmonitzades per compositors com Albert Guinovart, Francesc d’Assís Pagès o Xavier Sans, que expliquen com viuen els nens i nenes africans. Amb l’impuls de l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària, es pretén sensibilitzar els nens i els joves d’arreu del món occidental sobre com és la vida en altres països.

Una de les cites de cada any són les Caramelles.

Els nens del cor de Cervera

Els dies previs a Nadal, la Coral visita les residències d'avis de Cervera.

Els nens del cor de Cervera

Cada any, els petits de la coral participen en el seguici festiu de la Festa Major.

Cada any, els petits de la coral participen en el seguici festiu de la Festa Major.

La coral cantarà cançons harmonitzades per compositors com Guinovart, que expliquen com viuene els nens i nenes africans.

Els nens del cor de Cervera

tracking