SEGRE

Una 'instagramer' a la Seu d'Urgell

Isabel Ramírez, guanyadora del concurs de fotografia artística de ‘Lectura’, va gaudir d’un cap de setmana al Parador de la capital de l’Alt Urgell

La Isabel Ramírez i el seu marit, Miquel Latorre, al lluminós 'hall' del Parador de la Seu.

Una 'instagramer' a la Seu d'Urgell

detail.info.publicated
SegreRedaccióRedactora del digital

Creat:

Actualitzat:

La Isabel Ramírez, del barri de Cappont de Lleida, ha estat l’última guanyadora del concurs de fotografia artística que el suplement Lectura de SEGRE convoca cada trimestre. La Isabel va gaudir d’allò més el cap de setmana passat del seu premi: una estada per a dos persones al Parador Nacional de la Seu d’Urgell, incloent sopar i esmorzar. Per emular la Isabel, únicament cal etiquetar una foto a Instagram amb el hashtag #cerclelectura. El pròxim guanyador es farà públic el 31 de gener del 2019.

La Isabel i el seu marit, el Miquel, van viure a la Seu el brusc descens de les temperatures que ha afectat tot Catalunya i que ha portat les primeres nevades al Pirineu. Però aquesta circumstància no va afectar l’ànim de la parella, que anaven ben preparats.  “Hem passat un cap de setmana meravellós malgrat el temps, molt plujós i amb fred intens. També hem vist la primera nevada de l’hivern. Hem visitat el centre històric de la ciutat, el claustre i l’església de Sant Miquel. També vam passejar pel mercat a l’aire lliure de dissabte, i vam veure el  Parc Olímpic del Segre, on els arbres ja es vesteixen amb els colors de la tardor”, explica la Isabel. “I hem gaudit de la gastronomia de la comarca. Hem estat fabulosament al Parador!” 

Des de fa un parell d’anys, la Isabel Ramírez desitja bon dia amb una foto a tots els seus seguidors de Twitter i ho comparteix amb @CERCLEsegre. Les seues artístiques imatges, poden veure’s a @isa_bel_ramirez (Twitter) o @isaramez (Instagram).

La Isabel va desafiar la pluja amb un divertit paraigua de color rosa.

Una 'instagramer' a la Seu d'Urgell

Amb SEGRE, al Parc Olímpic de la capital de l'Alt Urgell.

Una 'instagramer' a la Seu d'Urgell

El temps plujós no va ser cap obstacle perquè la Isabel i el Miquel es divertissin passejant per la Seu.

Una 'instagramer' a la Seu d'Urgell

tracking