SEGRE

De Dijon a Cervera per Marc

Una família d’aquesta localitat francesa va viatjar a Cervera per conèixer el seu ídol i celebrar amb ell el darrer campionat

Després de 900 quilòmetres i tres hores més d'espera, els Blasius van aconseguir un selfie amb Marc.

De Dijon a Cervera per Marc

detail.info.publicated
RedaccióRedactora del digital

Creat:

Actualitzat:

Pascal i Fabienne Blasius, al costat del seu fill Nicolas, eren dissabte passat, 10 de novembre, entre la marea de fans (uns 10.000) que van omplir Cervera per celebrar al costat de Marc Màrquez el seu últim triomf. Els Blasius segueixen Marc des dels seus inicis a MotoGP i, aquesta vegada, es van animar a recórrer els més de 900 quilòmetres que separen el seu Dijon natal de Cervera per passar aquest dia tan especial al costat del seu campió. “Cada vegada que guanyava una cursa, quan anava cap a la tribuna a saludar els seus fans, somiàvem que un dia el coneixeríem.”

I aquell dia va arribar dissabte passat. “Mentre esperàvem que arribés Marc, ens preguntàvem si vindria cap a nosaltres, si ens podríem fer una foto amb ell o demanar-li un autògraf”, explica Fabienne, “encara que només ser allà ja era meravellós”. I llavors, va succeir el que havien estat esperant. “Quan Marc es va dirigir on érem, el nostre cor va començar a bategar més fort. Ens va firmar l’especial de SEGRE que havíem comprat en un estanc i després va agafar el nostre iPad per fer-se uns selfies. Màgic, increïble, érem feliços: conèixer-lo, una foto i una dedicatòria, tot el mateix dia!”, exclama.

Després de tanta emoció, els Blasius van passejar per Cervera: la botiga, l’exposició I’m 93 al Museu Comarcal i la casa on va nàixer i va créixer Marc. A la tarda, van seguir la rua del camió del Fan Club i els parlaments del campió a la plaça Pius XII. La festa es va acabar amb la presentació del seu equip i focs artificials. L’endemà, diumenge, els Blasius van reprendre el camí cap a Dijon per poder tornar a treballar dilluns. “Després de més de 1.800 quilòmetres i 20 hores de carretera, ja estem preparats per celebrar la vuitena victòria de Marc el 2019 a Cervera, que és una ciutat magnífica.”

Els Blasius són fans de Marc per la seua “simplicitat i amabilitat natural, que et fan venir ganes de passar hores amb ell. A més, com a pilot, ofereix en cada carrera un magnífic espectacle: els seus avançaments sublims, les seues controlades i impressionants recuperacions. Si desgraciadament Marc cau en una carrera i no pot seguir, deixem de veure-la. Si no hi és ell, la cursa s’acaba!”, afirma rotunda Fabienne.

Pascal mostra l'especial de SEGRE signat per Marc.

De Dijon a Cervera per Marc

Els Blasius volen tornar l'any que ve a Cervera.

De Dijon a Cervera per Marc

Fabienne Blasius, a l'exposció 'I'am 93'.

De Dijon a Cervera per Marc

Pascal i Nicolas, durant els parlaments de Márquez a la plaça Pius XII.

De Dijon a Cervera per Marc

tracking