SEGRE

#estimolaboira

El concurs d’Instagram de @segrediari ja té guanyadors || @nuetes_ts, @rboira i @oriiol_farre han sabut treure partit de la boira a les seues fotos

Les tres imatges guanyadores del certamen.

#estimolaboira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La població lleidatana està dividida entre els que consideren la boira una vella amiga o els que la perceben com un destorb. El nostre  concurs #estimolaboira, convocat a través del compte d’Instagram @segrediari, estava destinat als que pertanyen al primer grup, sense perdre l’esperança de convèncer els del segon que, tot i que en ocasions la boira pugui suposar una molèstia, té el seu encant.

Amb l’arribada de les primeres boires, els instagramers lleidatans es bolquen en aquest fotogènic fenomen meteorològic. Són, especialment, els que saben treure-li partit a un tipus de llum molt diferent a la que ofereixen els dies assolellats per prendre artístiques fotos com les dels participants i guanyadors del concurs. Més d’un centenar d’imatges han participat en el certamen, que proposava

publicar fotografies que mostressin diferents aspectes de la boira etiquetant-les amb el hashtag #estimolaboira. 

Les fotografies guanyadores han resultat ser les dels usuaris @neuetes_ts (Neus Tamarit), que mostra els Camps Elisis de Lleida sota una espessa i tancada boira amb el títol I la boira continua; @rboira (Ramon Boira), que va plasmar a la seua foto la via del tren a l’altura de Gerb, sota una fina boirina que deixa passar tènuement la llum del sol, i @oriiol_farre amb una onírica imatge al costat de la qual adverteix que “els ocells no són Photoshop”. Els tres s’emporten lots de vi i cava. 

Molts instagramers consideren la boira un repte estimulant per aconseguir fotos artístiques, ja que aquest fenomen funciona com a difusor dels raigs de llum que provenen del sol, suavitzant-los i dispersant-los en totes direccions, per la qual cosa els colors es tornen més pàl·lids i menys saturats, i aconsegueixen transmetre misteri, aïllament, tristesa... Així, un simple solar abandonat podria convertir-se en l’escenari d’una pel·lícula de terror o en un bosc de conte fantàstic.

tracking