SEGRE

Dibuixos nadalencs de premi

Abril Aznar, de 8 anys, i Ares Roca, de 5, van gaudir de la recompensa com a guanyadores del Participa-hi i Guanya de Cercle 'El meu Nadal'

Abril, disfrutando en PortAventura.

Dibuixos nadalencs de premi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abril Aznar Garret, de Balaguer, i Ares Roca Llevadot, de Lleida, han gaudit d’aquest Nadal al costat de les seues famílies de les recompenses com a guanyadores del Participa-hi i Guanya de Cercle El meu Nadal. 

Aquest regal anticipat de Reis consistia en entrades a PortAventura per a les guanyadores i les seues famílies, gentilesa del Patronat de Turisme de Salou. El meu Nadal s’ha convertit ja en un concurs tradicional en aquestes festes, en què els petits de la casa ens envien

dibuixos on apareixen els Reis Mags, el tió, el Pare Noel o l’arbre de Nadal. El certamen constava de dos categories: per a nens de 3 a 6 anys una i de 7 a 10, l’altra.

L’Abril i la seua família s’ho van passar pipa gràcies, en part, al dia que van escollir per anar al parc: “Vam anar-hi el dia 1 de gener”, explica la seua mare, la Magda, “i no hi havia pràcticament cues, vam poder aprofitar al màxim totes les atraccions”. L’Abril estudia tercer de Primària al col·legi Mont-roig de Balaguer i va guanyar el concurs amb un dibuix que reivindica que les dones siguin patges reials.

L’Ares també va anar-hi amb la família: els seus pares, l’Imma i el Jordi, i el seu germà Roc. A l’excursió s'hi van apuntar els seus oncles i cosins, l’Àlex i el Pau. L’Ares cursa P-5 al col·legi Frederic Godàs de Lleida i va obtenir el màxim premi de la seua categoria amb un dibuix en el qual apareixen a ella i el seu germà en el moment de fer cagar el tió. 

L'Ares va acurdir al parc amb tota la família.

Dibuixos nadalencs de premi

tracking