SEGRE

Enamorats de La Seu d'Urgell

Eugènia Olomí va ser la guanyadora del sorteig de Sant Valentí

Una simbòlica imatge de la seua
estada a l'hotel.

Enamorats de La Seu d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eugènia Olomí i el seu marit Delfí Peiró, d’Artesa de Lleida, han estat els guanyadors del tradicional concurs de Sant Valentí que organitza Segre. Com cada any, el premi va consistir en una estada d’una nit a l’hotel de Castell de Ciutat de la Seu d’Urgell, situat al costat d’un castell de l’època medieval amb vista al Pirineu i el parc natural del Cadí-Moixeró.

Els premiats es van allotjar a la Suite Comtal, una de les habitacions situades a la part posterior del castell amb rebedor, sofà, foc i dutxa i banyera d’hidromassatge. “Era un apartament petit però no li faltava ni un detall”, explica l’Eugènia, “tot en un espai just i necessari, és a dir, perfecte”. La jornada va continuar amb un sopar al restaurant de l’hotel, el Katia, especialitzat en plats de cuina tradicional elaborats amb productes frescos de proximitat. La parella va gaudir del menú romàntic: sopa, fricandó amb bolets i, per postres, pastís de poma amb gelat.

Per esmorzar van degustar el bufet lliure del restaurant de l’hotel a la terrassa, ja que feia un dia assolellat i amb temperatura agradable. “El personal, les bones instal·lacions, la gastronomia i la tranquil·litat de l’hotel van fer que l’estada fos inoblidable”, diuen l’Eugènia i el seu marit.

Aprofitant que l’hotel es troba a escassos metres del centre històric de la Seu d’Urgell, la parella no va perdre l’oportunitat per fer turisme per la zona. De la mateixa manera es van desplaçar fins a Andorra la Vella, a tan sols 10 km de distància, per recórrer els carrers comercials de la ciutat.

La guanyadora del concurs és una gran aficionada a la fotografia i, durant els últims quatre anys, l’ha practicat de manera autodidacta. El retrat és el gènere fotogràfic en el qual l’Eugènia se sent més còmoda tal com pot veure’s a les imatges del seu compte d’Instagram (@eugenia_olomi) en el qual es mostra molt activa. D’aquesta manera aconsegueix mostrar la personalitat, l’expressió i les característiques de la persona que retrata. Un altre dels temes estrella del seu compte és el món cultural lleidatà i a través de les seues fotos podem visitar algunes de les moltes exposicions artístiques a les quals assisteix.

Des de l'habitació de l'hotel, l'Eugènia va
immortalitzar les muntanyes de l'Alt Urgell.

Enamorats de La Seu d'Urgell

tracking